NEON Living woonaccessoires strak Deens design

De collectie van NEON Living Denmark woonaccessoires is herkenbaar aan zijn kleurrijk, strak en uitgesproken design. In 2008 opgericht door Henriette Hyldgaard en overgenomen in 2010 door nieuwe eigenaren die net zo van dit aparte strakke design houden als Henriette. Strak, functionaliteit en kwaliteit staan bovenaan bij de ontwerpen.

Jonge én bekende Deense designers

Naast de Deense ontwerpster Henriette Hyldgaard werkt het label NEON Living nu ook samen met diverse vooraanstaande Deense designers zoals Lotte Fynboe, Freja Breddam Overgaard, Jakob Heiberg, Louis Breiner en Anne-Sofie Brandt. Samen vormen zij de gehele collectie van NEON Living, van dienblad tot kapstok

Kleurrijk Deens design maar ook in zwart wit

Heerlijk veel unieke kleurrijke woonaccessoires vindt je in de omvangrijke collectie van  NEON Living, maar de items zijn ook vaak verkrijgbaar in tijdloos zwart en wit. Heel veel producten zijn in het kunststof materiaal acrylaat uitgevoerd. Voordeel; lichter in gewicht, uniek, trendy neon kleuren en vaak heeft het product geen lijm nodig omdat het materiaal door warmte in de vorm gebogen wordt.
Bekijk de hele collectie: zoals de Foxbox letterbakken, kandelaars, magazinFan tijdschriftenhouders, dienbladen, kapstokken en meer!

Lees meer