Malling Living Deens design voor in huis

De collectie van Malling Living uit Denemarken bestaat uit design producten voor het interieur, functioneel design voor dagelijks gebruik gecombineerd met moderne hedendaagse trends qua materiaal gebruik! Zoals strakke metalen kandelaars, sisal manden en opberg tray’s en bakjes van natuurlijk kurk.

Van horeca stylist naar designer

Designer & stylist Rikke Malling is de founder van Malling Living Denmark. Ooit begonnen met het ontwerpen en stylen van producten voor de horeca. In de bestaande designproducten kon zij niet vinden wat zij zocht, namelijk producten in duurzame kwaliteit en van hoogwaardige materialen. Nu ontwerp ze zelf prachtige producten en alles is zo gemaakt om dagelijks te worden gebruikt. Keer op keer!

Esthetiek, functionaliteit & kwaliteit

Haar passie: tijdloos klassiek design te integreren met hedendaagse trends, functionaliteit en kwaliteit. Rikke heeft een natuurlijke nieuwsgierigheid en heeft als doel gesteld altijd een resultaat te bereiken waar alle elementen met elkaar verbonden worden. Rikke heeft persoonlijkheid, esthetiek, kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel staan.

Lees meer