KORBO RVS draadmanden & mand accessoires uit Sweden

KORBO mag dan een traditioneel Zweeds label zijn, ouderwets is het zeker niet! Het design van de RVS draadmanden is super trendy en lekker stoer!  De manden worden handgemaakt in Zweden op de “oude” degelijke manier van manden vlechten.

Handmade RVS draadmanden

Wij hebben de volgende draadmanden series van KORBO op voorraad: Bin, Classic, Bucket. Maar ook de bijbehorende accessoires zoals bodemplaten, waszakken voorde Classic 65 en Classic 80 en ophanghaken voor de Bin manden.  Handige plantenzakken voor in de Classic 35, Bucket 16/24 en Bin 16/24 . KORBO staat voor Scandinavisch design waar je u tegen zegt, en we zijn er dan ook trots op dat we dit label mogen aanbieden. 

KORBO baskets duurzaam Zweeds design sinds 1922

Het uit Zweden afkomstige KORBO specialiseert zich al sinds 1922 in de productie van traditionele, handgemaakte RVS manden.  De manden worden al sinds het begin met de hand gemaakt uit één enkele draad. Dit zorgt ervoor dat de manden zo duurzaam zijn – er zijn simpelweg geen delen die uit elkaar kunnen vallen. De techniek is nooit veranderd; de manden worden nog steeds op dezelfde manier vervaardigd.

Ontdek de handgemaakte KORBO RVS draadmanden collectie hier op Deensedingen.nl!

Lees meer
Geen producten gevonden...