RVS draad manden & mand accessoires

Manden? DeenseDingen.nl heeft een mooie collectie draad manden. Van groot tot klein in verschillende uitvoeringen en maten. Stoere RVS handgeweven draad manden van KORBO Sweden. Top kwaliteit manden, functioneel, super mooi en oersterk! Mooi als speelgoedmand, haardhoutmand, wasmand, plantenmand… tja eigenlijk voor van alles te gebruiken, zo handig zijn ze!

KORBO traditioneel handwerk

Het uit Zweedse bedrijf Korbo specialiseert zich al sinds 1922 in het maken en ontwikkelen van traditionele, handgemaakte RVS manden. Nog steeds worden de manden - al sinds het begin van hun bestaan- met de hand gemaakt uit één enkele draad. Dit zorgt ervoor dat de manden zó duurzaam zijn – er zijn simpelweg geen delen die uit elkaar kunnen vallen- dat ze minstens een leven lang mee gaan! De techniek van het maken is namelijk nog nooit veranderd; de manden worden nog steeds op dezelfde manier vervaardigd. Ontdek de unieke collectie Korbo manden op Deensedingen.nl!

Drie manden series + accessoires

Korbo mag dan een traditioneel Zweeds label zijn, het design van hun RVS draadmanden is tijdloos! Wij hebben de volgende series op voorraad: Bin, Classic en Bucket  serie + de bijbehorende accessoires zoals bodemplaten, waszakken, ophanghaken en planting bags. Korbo staat voor Scandinavisch design waar je u tegen zegt en we zijn er dan ook trots op dat we dit mooie stoere merk mogen aanbieden. 

Korbo BIN manden

De BIN RVS manden serie heeft een specifiek detail, de manden hebben namelijk maar 1 handvat. Een speciaal grappig en trendy design om de BIN mand heel gemakkelijk op te kunnen hangen. Bijvoorbeeld in de kinderkamer aan de muur om speelgoed in op te bergen of wat te denken in de hal voor mutsen en shawls.  De speciale ophanghaken daarvoor vindt je bij de mand accessoires in de webshop.
De RVS BIN manden serie is er in 3 maten: Bin16, BIN18 en BIN24

Bucket serie manden

De naam zegt het eigenlijk al de Bucket is een hengselmand, hij is te verkrijgen in twee maten De Bucket 16 en de Bucket 24 natuurlijk uitgevoerd in oersterk RVS. Het hengsel is handig om de mand te verplaatsen, neem hem mee als je groenten gaat halen of als je lege flessen wilt wegbrengen naar de glasbak, maar ook als mand vol met “handig om-bij-de-hand-te hebben-spulletjes” erin om deze mee te nemen naar buiten naar het terras. Zo wie zo een super handige RVS draadmand om heel lang plezier van te hebben.
Bij passende bodemplaten en of plantenzakken vindt je bij de mand accessoires in de webshop.

RVS Classic manden serie

De Classic manden serie is de grootste serie van KORBO.  In vijf maten en ook weer in onverslijtbaar RVS uitgevoerd. Weet je dat RVS zuurbestendig is en nooit roest!
De Classic 65 en Classic 80 zijn ook supergaaf als wasmand te gebruiken. Bijpassende waszakken kan je er zo bij bestellen. De Classic 50 wordt heel vaak ook gebruik om hout voor de openhaard in te vervoeren en staat daarnaast ook nog eens super mooi in je interieur. Maar eigenlijk kan je alle RVS draad manden van Korbo gebruiken om die dingen op te bergen wat jij handig vindt. Als voorbeeld gebruik  de manden als: speelgoedmand, praktisch als wasmand,  trendy tijdschriften mand, als design haardhoutmand, hippe plantenmand, fruitmand, opbergmand…tja eigenlijk voor van alles wat je even van de vloer wilt hebben en functioneel maar stylish wilt opbergen!

 

Lees meer