Servetten - Marimekko Fins design

De servetten van Marimekko  geven een leuk accent aan de gedekte tafel. Buiten dat ze praktisch zijn, geven ze nét dat beetje extra zowel op de feestelijk gedekte tafel als op de keukentafel. Met de servetten van Marimekko kan je eindeloos combineren van stoer zwart wit tot fijn kleurrijk.

Uniek en fraai Fins design

De servetten hebben allemaal het originele Marimekko Finse design uit de verschillende series. Ze hebben designs uit de populaire en geliefde Unikko serie tot aan Siirtolapuutarha of  bijvoorbeeld de Kivet serie van Marimekko. Elke serie heeft zo wel zijn eigen serie servetten. Pas  de servetten aan in de kleur van je servies of geef juist een ander accent aan de tafel door een ander dessin of kleur toe te passen. Eén ding is zeker met de papieren servetten van Marimekko kan je alle kanten op en creëer je een eigen tafelstyling. Hoe leuk is dat?

Marimekko papieren servetten duurzaam en eco

De maat van een uitgevouwen Marimekko servet is 33x33cm en ze zijn gemaakt van eco vriendelijk fsc papier, men gebruikt een non toxic drukinkt op waterbasis. Dus zowel eco als duurzaam :-) Fijn voor mens en het milieu. In één verpakking zitten 20 servetten.
Bekijk alle Marimekko servetten, de juist passende voor bij jouw servies of tafelstyling zit er vast en zeker ook tussen! Van strak zwart wit tot bloemig kleurrijk Marimekko design, wat is jouw favoriete design?

Lees meer
Geen producten gevonden...