• Skandinavisk Geurkaars HYGGE 50uur/190gram
  • Skandinavisk Geurkaars HYGGE 50uur/190gram
  • Skandinavisk Geurkaars HYGGE 50uur/190gram
  • Skandinavisk Geurkaars HYGGE 50uur/190gram

Skandinavisk Geurkaars HYGGE 50uur/190gram

Cozy ruiken ze de Hygge geurkaarsen van Skandinavisk “Hygge” [HU-GAH] dat is Deens DNA voor gezelligheid, intimiteit en geborgenheid. De Hygge geurkaars heeft 50 branduren en geeft een aangename heerlijke sfeervolle intieme geur af.
Levertijd:
Voor 16:00 besteld is morgen in huis
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€25,00
Incl. btw

De Hygge geurkaars is een mix van parfum – geurmix van koffie, baked aardbeientaart, wilde munt en rozenblaadjes - gemaakt van FSC-gecertificeerd plantaardige was met een 100% katoenen lont. Hand gegoten in een gedecoreerd glas, welke als de kaars is opgebrand na ongeveer 50 uur, overal voor is te gebruiken. H 8.5cm X Ø7cm / inhoud 190gram
Designed in Denmark, assembled in France

Skandinavisk is opgericht door twee Engelse mannen, Shaun en Gerry, die 15 jaar geleden Denemarken aandeden. Ze werden verliefd op twee blonde Scandinavische meisjes en zijn nooit meer vertrokken! Eenmaal geëmigreerd, groeide ook de liefde voor het Scandinavische landschap en de manier van leven. Omdat ze in Scandinavië veel gebruik maken van kaarsen delen ze de liefde voor hun nieuwe omgeving graag middels geurkaarsen en geurstokjes. Geïnspireerd op de omgeving van het Scandinavische landschap heeft iedere kaars en diffuser zijn eigen unieke geur.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen