• Spring Cph Caravel Kandelaar oak - Handmade Deens design
  • Spring Cph Caravel Kandelaar oak - Handmade Deens design
  • Spring Cph Caravel Kandelaar oak - Handmade Deens design
  • Spring Cph Caravel Kandelaar oak - Handmade Deens design
  • Spring Cph Caravel Kandelaar oak - Handmade Deens design

Spring Cph Caravel Kandelaar oak - Handmade Deens design

De unieke Caravel kandelaar van Spring Copenhagen is een design uit de jaren zestiger jaren en is ontworpen door de Deense designer Erik Tonn Petersens. De kandelaar is van naturel eiken en heeft ruimte voor drie diner kaarsen. H28xD7xB30cm.
Levertijd:
Voor 15:00 besteld is morgen in huis
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€99,00
Incl. btw

De Caravel - handmade kandelaar

Het ontwerp voor de Caravel-kandelaar uit de collectie van Spring Copenhagen kwam voort uit de passie van de Deense designer Sven Erik Tonn-Petersens. Hij had passie voor vliegtuigen en schepen. Als kind maakte hij al graag modellen en het is duidelijk dat de kandelaar geïnspireerd was door de “Caravel” een twee tot vier-master zeilschip uit de 14e tot de 16e eeuw.

Uniek design gebaseerd op een zeilschip

Het ontwerp is onmiskenbaar. Met drie armen waarvan de harde lijnen door ronde vormen worden gecompenseerd, ziet de Caravel er niet uit als elke andere kandelaar. De Caravel kandelaar ziet er net zo goed uit als het middelpunt van een aangeklede eettafel als dat deze staat op de vensterbank. Waar de karveel ook zijn zeilen zet, hij zal altijd warmte en sfeer aan de ruimte geven.
De interesse van de Deense designer Tonn-P in vliegtuigen én middeleeuwse schepen kenmerkt het unieke design. De afmeting is: H28 x B30 x D7cm.

Dit is een uniek handgemaakt en met de hand gemonteerd product van hout en er kunnen kleine afwijkingen zijn van product tot product. Reinig het met een vochtige doek. Voor een betere afwerking en een betere verzorging gebruik je af en toe bijenwas voor deze houten producten.

Spring Copenhagen – new design classics

Spring Copenhagen ontwerpt woon- & keukenaccessoires in verschillende materialen zoals; hout – keramiek – metaal en glas.  Het design en de functionaliteit is erg belangrijk, maar ook creativiteit en hoge kwaliteit staan hoog in het vaandel. Deze producten worden ontworpen en vervaardigd door gerenommeerde, vergeten, onbekende of opkomende Scandinavische ontwerpers.
Scandinavië zit vol met verborgen design pareltjes die klaar staan om met de wereld gedeeld te worden. Spring Copenhagen is er één van. Zij proberen met hun ontwerpen het verschil te maken in jouw dagelijks leven.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen