Kotona design

Vierkant Magneetbord zwart 50x50cm

Stoer & super praktisch vierkant zwart Magneetbord van Kotona design uit Finland. Handmade en uniek in Nederland bij ons in de kollectie. Ruime maat 50x50cm met opgedikte rand van 4 cm. Daar kan je heel wat quotes en kaartjes op kwijt!

Magneetbord Rond Zwart Ø50

Kotona Design - Stoer & functioneel Fins design dit ronde zwarte Magneetbord . Het bord heeft een doorsnede van 50cm en heeft een opgedikte naturel multiplex rand van 4 cm wat een stoere uitstraling geeft. Kotona Design is Fins top design. & handmade.

Magneetbord HEXAGON Zwart 52x52cm

NIEUW - HEXAGON zwart magneetbord - van Kotona Design uit Finland. Stoer functioneel en handmade Fins design. Het magneetbord / noteboard meet 52x52cm en heeft een opgedikte multiplex rand van 4cm, wat een mooie stoere uitstraling geeft.

Magneten set - Hout 4 stuks + krijtje

De HOUTEN magneten van Kotona design zitten in een set van vier magneten en een krijtje. Een van de magneten is tevens de krijtjes houder-magneet, het heeft daarvoor een speciale gat waar ook een krijtje in kan. Maat van 1 magneet: 4x3x1,

Magneetbord Rauha Zwart incl.7 magneten

Zwart Rauha magneetbord van KOTONA design Finland, special design van Heini Riitahuhta (Heini is keramiekkunstenaar voor Arabia Art-department Finland) De Rauha serie bestaat uit bloem vormige magneetborden en fascinerende uniek houten magneten.

Magneetbord Wit 50x50x4cm

Strak stoer wit vierkant magneetbord van Kotona design in de maat 50x50x4cm. Kotona Design is Fins top design, functioneel en lekker strak vormgegeven, zoals je dat van Finse ontwerpers verwacht. Scandinavisch design magneetbord die wil te toch hebben?

Magneetbord zwart marmer 50x50x4cm

Stoer vierkant magneetbord met zwart marmer print van Kotana design, handmade, strak en functioneel Fins design! Stoer door zijn dikke houten rand, de maat:50x50x4cm. Een trendy eye catcher in je interieur, op kantoor en super in de kinderkamer. Gaaf!

Eini set Magneten 7 stuks

Exclusief voor Kotona design heeft Heini Riitahuhta magneetborden én magneten ontworpen (Heini is keramiekkunstenaar Arabia Art-department Finland) Eén set Eini bloem magneten bestaat uit 7 magneten met verschillende motieven op de houten magneten.

Magneetbord Blauw 50x50x4cm

Kotona Design is zo'n voorbeeld van op en top Fins design. Strak vormgegeven, zoals je dat van Finse ontwerpers verwacht. Dit Kobalt Blauwe magneetbord is handgemaakt in Finland meet 50x50cm en heeft een opgedikte houten rand van 4 cm lekker stoer!
€92,00 €69,00

Krijtstift ZIG Posterman Wit

Handig hoor! Met deze witte KRIJTSTIFT schrijf je heel gemakkelijk op een KOTONA design magneetbord en is ook gewoon weer net zo makkelijk te verwijderen met een licht vochtig doetje. Een onmisbare accessoir voor bij een magneetbord!

Krijtstift ZIG Posterman Zwart

Met deze speciale zwarte krijtstift schrijf je heel gemakkelijk wat op een KOTONA design magneetbord en is ook gewoon weer net zo makkelijk te verwijderen met licht vochtig doetje. En voila, schoon is het magneetbord.. Handig toch?