De Spotlight van de week!

  • Geplaatst op
  • Door Wil Pul
  • 0
De Spotlight van de week!

Bij Deense Dingen vinden we het leuk om onze klanten te verwennen daarom hebben wij het volgende bedacht:
"De Spotlight van de week" lees gauw verder!

De spotlight van de week!

We hebben leuk nieuws, speciaal voor jou. 
Deense Dingen introduceert: "SPOTLIGHT VAN DE WEEK". Elke week staat er één geselecteerde design item of serie als "spotlight van de week"  te shinen op de homepage van de webshop én ook nog eens met een mooie speciale korting!
Wat kan je verwachten als spotlight van de week? Van alles... plaids, een vaas, placemats, een opberger, een magneetbord... laat je verrassen! Eén ding is zeker: elke week staat er een ander design product in de spotlights met een aantrekkelijke korting of met een andere verrassing.
Leuk nieuws toch?

Afgelopen week stond  de HERB Carrier van Skagerak Denmark in de spotslights. We gaven 20% korting alléén in week 26. Ja die spotlight werd zeer enthousiast ontvangen! Hoe leuk kan het zijn.

In de spotlights

Voor deze week staat er ook weer een mooie spotlight klaar. Benieuwd? Hou de webshop Deense Dingen en sociale media goed in de gaten dus IG, Twitter en/of FB. Maar wil je als het als één van de eersten weten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en je bent gelijk op de hoogte welk product in de spotlights staat en welke korting er is, plus natuurlijk welke kortingscode je dan kan gebruiken…

Wij gaan je zeker verrassen, elke week weer opnieuw, dat wordt leuk en spannend!
Dus hou ons en de webshop goed in de gaten.
Fijne avond allemaal.


Hej hej Wil Pul 
Deense Dingen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden