Verzenden

''Voor de bezorging van onze webshop bestellingen werken wij samen met Post NL. Al onze artikelen worden als pakketpost verzonden.

Bestellingen vanaf 45 euro worden GRATIS verzonden!

Voor het verwerken van uw order onder de 45 euro vragen wij , inclusief verpakken en verzenden, het vaste bedrag van € 4,50  indien het een verzending betreft naar een adres binnen Nederland. 
Voor verzenden binnen Europa [ behalve Nederland ] geldt een vast bedrag van € 7,50

Voor de levering van goederen buiten Nederland anders dan Europa worden de daarvoor geldende post tarieven in rekening gebracht. Na ontvangst van uw bestelling en ontvangst van uw betaling zal DeenseDingen.nl overgaan tot het verzenden van uw bestelling.

Uiterlijk 1-2 werkdagen na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling door ons verzonden worden. Tenzij anders bij het desbetreffende product vermeld staat.

Mocht, om welke reden dan ook, de verzending van het bestelde artikel niet kunnen plaatsvinden binnen de opgegeven termijn, het artikel is bijvoorbeeld uitverkocht, dan zal DeenseDingen.nl direct contact met u opnemen over het maken van afspraken met betrekking tot een latere levering.