Logo Simon Key Bertman.jpgSimon Key Bertman

Simon Key Bertman, textiel kunstenaar en ontwerper, woonachtig in Stockholm werkt zowel nationaal als internationaal. Met een scherp oog voor patroon, textuur en kleur heeft zijn werk in de afgelopen paar jaar aanzienlijke erkenning gekregen. Simon Key Bertman maakt hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik. Zijn werk: handgeweven textiel in de vorm van  Plaids en Kussens in dymamische  wiskundige patronen met een  fascinerend spel van vorm en kleur.

De producten van Simon Key Bertman zijn niet alleen mooi om in huis te hebben, maar ze zijn ook nog eens functioneel. Een bank ziet er bijvoorbeeld gezellig uit met een plaid en een paar kussens. Tegelijkertijd zorgen de kussens voor meer zitcomfort en de plaid kun je omslaan als het koud is.


DeenseDingen.nl heeft Simon Key Bertman  Plaids en Kussens  uniek als verkooppunt  in Nederland!

.

 
Simon Key Bertman Plaid Chess Blue Organic Cotton
€ 139,00
Simon Key Bertman plaid Napping Blauw Groen 90x130cm
€ 99,00
Simon Key Bertman Plaid Chess Grijs Organic Cotton
€ 139,00
Plaid Chess Groen Cotton Simon Key Bertman
€ 139,00
Simon Key Bertman Plaid Avocado Organic Cotton 130x180cm
€ 139,00
Simon Key Bertman Plaid Lemon Organic Cotton
€ 139,00
Plaid Chess MultiColor Simon Key Bertman
€ 139,00
Simon Key Bertman plaid Napping Pink Rood 90x130cm
€ 99,00
Simon Key Bertman Plaid Lentils Organic Cotton
€ 139,00
Simon Key Bertman Plaid Raspberry Organic Cotton
€ 139,00
Simon Key Bertman Plaid Clam Organic Cotton
€ 139,00
Stripes & Dots Plaid Z/W Simon Key Bertman
€ 139,00
Kussen Stripes en Dots Simon Key Bertman
€ 79,50
powered by myShop.com
1 - 13

Simon Key Bertman plaids

Nu de dagen weer kouder worden is het heerlijk om lekker weg te kruipen onder een zachte plaid. Gelukkig hoef je dankzij de Simon Key Bertman plaids niet in te leveren op stijl! Deze luxe plaids zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen waardoor je altijd iets moois voor je eigen huis kunt vinden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een plaid met een ruitpatroon in diverse roodtinten, grijstinten of blauwtinten. Houd je wel van kleur in huis? Dan zul je vast dol zijn op de Simon Key Bertman plaids waarbij meerdere kleuren gecombineerd worden. Hierbij kun je denken aan rood, blauw en groen of groen en roze. Met deze plaids voeg je eenvoudig meer kleur toe aan je interieur. De plaids kunnen op verschillende manieren en op meerdere plekken in huis gebruikt worden. Zo kun je een plaid over de bank leggen ter decoratie. Je kunt de plaid ook opvouwen en ’s avonds als het kouder wordt over je heen leggen. Een plaid kan tevens gebruikt worden om de slaapkamer een nieuwe look te geven. De plaid kan bijvoorbeeld over het dekbed gelegd worden voor extra kleur en wat meer comfort en warmte.

 

Simon Key Bertman kopen

Het bestellen van Simon Key Bertman producten is binnen enkele minuten geregeld. Bovendien profiteer je bij Deense Dingen van meerdere voordelen. Zo worden alle producten direct uit voorraad geleverd, waardoor de levertijd slechts 1 of 2 werkdagen is. Voor bestellingen binnen Nederland betaal je geen verzendkosten voor bestellingen vanaf €45,-.