https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop4146600.images.Verzendkosten%20blokje%202017.jpg

betalings-logos-small.jpg

Gebreide plaids

Gebreide plaids? De gebreide plaids van 100% ecologische katoen, alpacawol of schapenwol van Elvang en OYOY en zijn helemaal stoer en hip. Super comfortabel, zacht en bijzonder mooi van kleur in die typische Scandinavische tinten. 
P
laids gebreid in een effen of in een grafisch patroon, maar ook jaquard gebreide plaids. Zoveel keus bij Deensedingen.nl en alles op voorraad en gratis verzonden. Bekijk hier de gehele collectie gebreide plaids.

Grafische patronen

Wilt u uw interieur op een makkelijke manier een boost geven? Dat kan met de gebreide plaids met een grafisch patroon. Gebreide plaids van 100% katoen van By Nord, jaquard gebreide plaids van OYOY in vele kleuren en grafische patronen. Enkele voorbeelden van grafische patronen zijn strepen, een lijnpatroon en driehoeken die een cirkel vormen. Deze gebreide plaids zijn verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties zoals rood, grijs en paars en groen, mint en oker. Volop keus om het juiste gebreide plaid te vinden. Naast de gebreide plaids hebben wij ook andere plaids in ons assortiment. Bekijkt u gerust ons complete aanbod! 

 
Sen-Sen DK Plaid META Aubergine Grijs
139.00
€ 75,00
Plaid META Groen SEN-SEN Denmark 100% Merinowol
139.00
€ 75,00
Sen-Sen DK Plaid META Zwart Wol-Wit Merinowol
139.00
€ 75,00
powered by myShop.com
1 - 3

Gebreide By Nord plaids

De gebreide plaids van By Nord zijn gemaakt van katoen en daardoor voelen ze zacht aan. Ze zijn verkrijgbaar in een zachte lichtblauwe kleur. Dit maakt de plaids erg geschikt om lekker onder weg te kruipen. De plaids van By Nord kunt u op diverse manieren gebruiken. Zo kunt u ze over de bank leggen zodat u ’s avonds onder de plaid kunt kruipen. Ook kunt u ze als extra deken over het bed leggen. Dit is niet alleen aangenaam warm, maar het ziet er tevens gezellig uit. Met de gebreide plaids kunt u eenvoudig extra kleur en sfeer toevoegen aan uw interieur. Wilt u nog andere producten van By Nord bekijken? In ons assortiment vindt u nog meer producten van dit mooie merk.