Over Deense Dingen 

wil en ike strand dec 2015.JPG

Hej,

Graag wil ik mij even aan je voorstellen, mijn naam is Wil Pul.
Ik hou van Scandinavië, vooral van Denemarken en Zweden, en breng er per jaar menig uurtje door en zoals waarschijnlijk de meeste Scandinavië gangers zeggen: “Altijd weer veel te kort”.  De ene keer verblijven we in de stad de andere keer weer in de countryside. Wat mij zo aanspreekt is de rust, de ruimte, geen rommel en de no nonsens mentaliteit;  'doe maar gewoon dan doe je gek genoeg'! De meeste tijd brengen wij door in Denemarken. Wij dat zijn Jaap & ik samen met  onze zwarte lab Ike. Ik ben gek op al het strakke Scandinavische design op woon- en lifestyle gebied, ik haal daar veel inspiratie en energie uit. Omdat ik op  al die reizen naar Scandinavië zoveel mooie, praktische en unieke woonaccessoires zag dacht ik, daar wil ik iets mee doen.

Dit bracht mij ertoe om in 2012 te starten met de webshop  DeenseDingen.nl. Een webshop vol met unieke, strakke, vaak kleurrijke én functionele Scandinavisch design woonaccessoires voor de heb maar vaak ook voor dagelijks gebruik. Eigenlijk bestaat de kollectie gewoon uit een smörgäsbord van Scandinavisch woondesign. Zoveel verschillende producten en eigenlijk is alles te combineren met elkaar, net als bij een aangekleed Scandinavisch [smörgäsbord]  buffet!

Misschien wil je een product uit de web shop eerst zien? Dat kan, maar dan wel graag op afspraak. Je bent altijd welkom bij DeenseDingen.nl, de koffie staat klaar! Ook is het mogelijk om je bestelling bij ons te komen afhalen, wel graag op afspraak!
Heb je andere vragen, wensen, opmerkingen of ideeën, neem gerust contact met mij op via  telefoon: 06 516 93 665 of via de mail: info@DeenseDingen.nl.  

Veel shop plezier!
Met vriendelijke groet, Varm hilsen, Vänlig hälsning, Med vennlig hilsen,  Best regards,

Wil Pul