RVS manden

Bent u op zoek naar RVS Manden? Bij Deense Dingen vindt u diverse soorten RVS manden. Deze manden zijn erg stevig en u kunt ze op verschillende manieren in huis gebruiken. Gebruik ze bijvoorbeeld als fruitmand in de keuken of als een opbergplek in de woonkamer. Op welke manier u ze ook wilt gebruiken, ze zullen altijd bijdragen aan een goede sfeer in huis.

 
Korbo RVS Bucket 24 Hengsel Draadmand
€ 134,00
Korbo Handgeweven RVS mand Bin 18 - inh 18 ltr.
€ 109,00
Korbo RVS Handgeweven Draadmand Bin 16
€ 109,00
Korbo handgeweven RVS Draadmand Classic 24
€ 139,00
Korbo RVS Hengselmand Bucket 16
€ 109,00
Korbo RVS Handgeweven Draadmand Bin 24
€ 129,00
Korbo Handgeweven RVS Mand Classic 35
€ 159,00
Korbo handmade RVS draadmand Classic 65
€ 199,00
powered by myShop.com
1 - 8

Korbo draadmanden

De KORBO rvs manden zijn verkrijgbaar in diverse maten en modellen, waaronder de Bin Serie, Classic serie en de Bucket: dé populaire hengselmandserie. Het verschil tussen de modellen zit in de hoogte en breedte van de mand. Zo kunt u kiezen voor een lage, brede mand of juist voor een hoge en smalle mand. Korbo RVS manden Scandinavisch design waar je u tegen zegt! Bekijk hier de gehele Korbo RVS manden kollectie. Naast draadmanden bieden wij ook gewone manden aan. Met zowel de RVS manden als de gewone manden kunt u uw huis een leuke aankleding geven. 

Eigenschappen van de RVS mand

Handgemaakte top kwaliteit RVS draadmanden van KORBO uit Zweden, geen laspunten, onverwoestbaar en zuurbestendig. Dankzij de hoge kwaliteit gaan de RVS manden van Korbo erg lang mee. Natuurlijk zijn de rvs manden ideaal voor buiten, maar ook binnen brengen ze direct sfeer. De RVS manden zijn geschikt voor elke kamer in huis. Hierbij kunt u denken aan de woonkamer, keuken en kinderkamer. Als lectuurmand, fruitmand, wasmand, haardhoutmand, speelgoedmand, halmand … Buiten kunt u bijvoorbeeld hout in de manden bewaren of u kunt een plant in een pot in de mand zetten. Zo maakt u zelf een unieke plantenpot. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!