Logo LindDNA Denmark.pngLindDNA Denmark

In 2013 is LindDNA door de Lind familie in Denemarken opgericht, door de zussen Bine & Mie en hun vader Preben Lind. Minimalistisch en clean maar toch ook stijlvol en warm. Het label LindDNA heeft haar eigen interpretatie van Deens design maar wel met veel respect voor Scandinavisch design.
LindDNA heeft bijzondere kennis ontwikkeld in haar productie proces en weet recycled leder te mixen met 20% rubber. Hierdoor ontstaat er een hele mooie, nieuwe, duurzame kwaliteit leer die toegepast wordt op simpele en vaak organische vormgeving. Alledaagse producten, zoals bijvoorbeeld placemats, krijgen iets bijzonders door het gebruik van dit mooie materiaal.
Uniek ook voor LindDNA is de kennis om 2 kleuren leer te verwerken zodat bijvoorbeeld placemats aan beide kanten gebruikt kunnen worden. Het leuke aan de collectie van LindDNAis dat deze zeer gevarieerd is. Van bijzettafels tot kaarsenstandaards en van dienbladen tot opbergers. Allen zijn ze gemaakt van leer of hebben een detail van leer. Kortom functionele Scandinavische design producten geïnspireerd door vormen uit de natuur én made in Denmark!

 
LindDNA Curve Placemat Leer Antraciet & licht Grijs 37x44cm
€ 29,50
LindDNA Leren Placemat Curve licht Blauw - licht Grijs
€ 29,50
LindDNA Tafelloper leer Army Green - Nature
€ 89,00
LindDNA Tafelloper nupo-leer Pastel Groen 140x50cm
€ 89,00
LindDNA Curve Placemat Double Leer Zwart en Bruin
€ 29,50
LindDNA Curve Bijzettafel Double L Pastel Groen H72xB44xD39cm
€ 390,00
LindDNA CURVE Tafel XL Zwart Nupo H45xB73xD62cm
€ 485,00
LindDNA Magazin Holder Medium Licht Grijs
€ 149,00
LindDNA MagazinHolder Antraciet
€ 149,00
LindDNA Container opberger Metallic
€ 229,00
LindDNA Container opberger Zwart
€ 229,00
LindDNA Slim Tray voor Cone's Licht Grijs 18X32cm
€ 49,00
LindDNA Cone Candle set Naturel Eiken H12-H8cm
€ 44,50
LindDNA Quadro Candle set Naturel Eiken H12-H8cm
€ 44,50
LindDNA CONE Candle set Zwart Eiken H12-H8cm
€ 44,50
LindDNA Quadro Candle set Zwart Eiken H12-H8cm
€ 44,50
LindDNA Plateau Board Zwart 27x11cm
€ 24,50
powered by myShop.com
1 - 17

LindDNA accessoires

Ondanks dat LindDNA gebruik maakt van hetzelfde materiaal, zijn de accessoires zeer uiteenlopend. Het is daardoor erg makkelijk om leuke spullen voor je eigen huis bij dit merk te vinden. Voor de keuken kun je bij LindDNA terecht voor onderleggers, placemats en tafellopers. Vind je het leuk om regelmatig de accessoires te veranderen? Met de accessoires van LindDNA hoef je alleen maar de accessoires om te draaien voor een andere look! Bij de tafellopers en placemats is gebruik gemaakt van twee verschillende materialen voor de voorkant en de achterkant. Welke kant je gebruikt kun je afstemmen op je eigen smaak. Ook voor de woonkamer heeft LindDNA diverse accessoires, zoals tafels, kaarshouders en opbergproducten. Bij de tafels en opbergproducten worden design en functionaliteit gecombineerd. Deze accessoires zorgen voor een uniek design in elke woonkamer, maar je kan tevens handig spullen opbergen en neerzetten. Dankzij de neutrale kleuren staan deze accessoires mooi in elk interieur. Met de kaarshouders kun je makkelijk meer sfeer in huis halen. Je kan kiezen voor gewoon eiken of voor zwart eiken. Door een paar leuke kaarsen in de houders te plaatsen en deze aan te steken creëer je eenvoudig een knusse sfeer.

 

LindDNA kopen

Wil jij ook zo graag jouw huis opfleuren met de unieke designs van LindDNA? Doordat al onze producten direct uit voorraad geleverd worden, hoef je maar 1 of 2 werkdagen te wachten op jouw bestelling. Een ander voordeel van bestellen bij Deense Dingen is dat je voor bestellingen vanaf €45,- geen verzendkosten betaalt binnen Nederland.