logo Korbo.jpgKORBO

Het uit Zweden afkomstige Korbo specialiseert zich al sinds 1922 in de productie van traditionele, handgemaakte manden. Het zijn schitterende, tijdloze spullen die in de begindagen werden gebruikt door boeren, vissers en iedereen die behoefte had aan betrouwbare opbergers die bestand waren tegen weersinvloeden en slijtage. De manden worden al sinds het begin met de hand geweven uit één enkele draad. Dit zorgt ervoor dat de manden zo duurzaam zijn – er zijn simpelweg geen delen die uit elkaar kunnen vallen. De techniek is nooit veranderd; de manden worden nog steeds op dezelfde manier vervaardigd. Korbo mag dan een traditioneel Zweeds label zijn, het design van hun RVS draadmanden is tijdloos! Korbo staat voor Scandinavisch design waar je u tegen zegt, en we zijn er dan ook trots op dat we dit label kunnen aanbieden. Ontdek de unieke Korbo collectie op Deensedingen.nl!

 
Korbo Plantenzak 24ltr. kunststof-textiel 3-pack
€ 14,00
Korbo RVS Bucket 24 Hengsel Draadmand
€ 134,00
Korbo Ophanghaak Geel Bin RVS Draadmanden
€ 23,00
Korbo Handgeweven RVS mand Bin 18 - inh 18 ltr.
€ 109,00
Korbo RVS Handgeweven Draadmand Bin 16
€ 109,00
Korbo handgeweven RVS Draadmand Classic 24
€ 139,00
Korbo RVS Hengselmand Bucket 16
€ 109,00
Korbo RVS Handgeweven Draadmand Bin 24
€ 129,00
Korbo Handgeweven RVS Mand Classic 35
€ 159,00
Korbo Handgeweven RVS Draadmand Classic 80
€ 229,00
Korbo RVS Bodemplaat 24 voor Bucket mand 24
€ 29,00
Korbo handmade RVS draadmand Classic 65
€ 199,00
Korbo Laudry bag Wit voor Classic 80 draadmand
€ 69,50
Korbo LaundryBag Wit voor Classic 65 Draadmand
€ 59,00
Korbo Ophanghaak voor Bin Draadmanden
€ 21,00
Korbo Plantenzak 3-pack voor Classic 35 mand
€ 16,00
powered by myShop.com
1 - 16

Korbo manden

Korbo manden hebben geen laspunten, zijn zuurbestendig en zo goed als onverwoestbaar. De manden zijn robuust en optimaal bestand tegen weersinvloeden. Daardoor zijn ze ideaal voor buiten, maar ook binnenshuis zorgen ze direct voor sfeer. Korbo manden zijn verkrijgbaar in diverse maten en modellen. Zo heb je de keuze uit de Bin Serie, Classic serie en de populaire Bucket serie. Korbo manden zijn zowel decoratief als functioneel en kunnen gebruikt worden als lectuurmand, fruitmand, wasmand, haardhoutmand, speelgoedmand, rommelmand of halmand. De mogelijkheden zijn eindeloos! De hengselmanden uit de Bucket serie zijn ideaal om mee te nemen. Ook voor de aanschaf van bijbehorende Korbo accessoires zoals ophanghaken en bodemplaten ben je bij Deensedingen.nl aan het juiste adres. ”

Korbo kopen

Wil je ook een paar mooie manden van Korbo kopen, wacht dan niet langer en bestel vandaag nog via de online shop van Deensedingen.nl! Bij ons profiteer je namelijk van een ruim aanbod met verschillende modellen Korbo manden en een gratis verzending bij besteding vanaf €45. Daarbij zijn al onze Korbo manden direct uit voorraad leverbaar, waardoor je je bestelling al binnen 1 tot 2 werkdagen in huis hebt. ….