Logo-Kai-Copenhagen.jpgKAI Copenhagen

KAI Kopenhagen is een jong Deens design merk geboren met een twinkeling in de ogen en een vrolijke aanpak voor in het dagelijks leven. De oprichters van KAI Copenhagen zijn ontwerpster Josephine Blay en strateeg Ulf Lindeneg.

De filosofie achter de KAI Copenhagen collectie bestaat uit het ontwerpen van interieurproducten geïnspireerd door de relaxte levensstijl en de sfeer van Copenhagen.
 

“We love wanneer mensen zich thuis voelen en wij geloven in de Nordic comfort & relaxte levensstijl. Thuis met KAI is:  kaarsjes aansteken voor de gezelligheid en met de voeten op de salontafel. Wij houden van kussens, met name onze eigen ronde Island KAI kussens.”

 
KAI Copenhagen Kussen Island Soft Blue Ø 50cm
€ 67,50
KAI Copenhagen Kussen Island Blauw Ø50cm
€ 67,50
KAI Copenhagen Island Kussen Coral Ø50cm
€ 67,50
KAI Copenhagen Island Kussen Curry Gold Ø50cm
€ 67,50
KAI Copenhagen Island Kussen Grijs Ø50cm
€ 67,50
KAI Copenhagen Island Kussen Mint Green Ø50cm
€ 67,50
KAI Copenhagen Kussen Island Rood Ø50cm
€ 67,50
KAI Copenhagen Zwart Vloerkussen XL Ø90cm
€ 169,00
KAI Copenhagen Island Kussen Zwart Ø50cm
€ 67,50
powered by myShop.com
1 - 9

KAI Copenhagen kussens

Het is geen verrassing dat KAI Copenhagen gek is op hun eigen kussens. Deze unieke kussens zul je namelijk niet snel bij een ander merk tegenkomen. De KAI Copenhagen kussens zijn rond en bestaan uit een gekleurd rondje met twee gekleurde ringen eromheen. Elk kussen heeft een eigen combinatie van kleuren, waardoor de kussens makkelijk te verwerken zijn in vrijwel elk interieur. De frisse kleuren zoals blauw, grijs en roze sluiten mooi aan bij de Scandinavische stijl. Ook hebben de kussens een eigen functionaliteit dankzij de verschillende afmetingen. De kleine kussens kunnen op een bank of stoel gelegd worden, terwijl je de grote kussens kan gebruiken om op de grond te zitten. Het combineren van meerdere KAI Copenhagen kussens zal in ieder interieur gecombineerd met mooie plaids voor een knus en huiselijke sfeer met een knipoog zorgen.


KAI Copenhagen kopen

Wil jij ook snel de gezelligheid van de KAI Copenhagen kussens in huis halen? Gelukkig hoef je nooit lang te wachten op je bestelling bij Deense Dingen! Onze producten kunnen namelijk direct uit voorraad geleverd worden, waardoor jouw bestelling na 1 of 2 werkdagen bezorgd wordt. Voor bestellingen vanaf €45,- betaal je geen verzendkosten binnen Nederland.