LOGO Kahler.jpg

Kähler Design

 Kähler Design vertegenwoordigt Scandinavisch design en gastronomie, gecombineerd met een groot respect voor hun erfgoed en tradities. Het merk staat wereldwijd bekend om hun zeer uitgebreide collectie keramieken design woonaccessoires, die bestaat uit onder andere vazen, kandelaars en serviesgoed zoals schalen, mokken, suikerpotten en theepotten. Elk origineel Kähler product is te herkennen aan de initialen HAK (Herman A. Kähler), die aan de onderzijde worden aangebracht. Hoewel Kähler Design al ruim 175 jaar bestaat, is het allesbehalve een ouderwets merk; dankzij hun vooruitstrevende visie op design is Kähler Design modern en tijdloos, en passen de items uitstekend in een hedendaags interieur. Bekijk de collectie van Kähler Design op Deensedingen.nl en laat je inspireren door dit schitterende keramiek!

Meer info over de authentieke technieken: www.kahlerdesign.com/crafts

zoek

Historie Kähler Design

De oorsprong van Kähler Design ligt in 1839, toen de ambitieuze en inventieve Herman J. Kähler (1846 - 1917) een kleine keramiek werkplaats opende in het Deense stadje Næstved. Hij begon daar met het maken van ovens, kookpotten en keukenwaar, en legde hier de basis voor één van de grootste succesverhalen in de historie van de Deense keramiek. In 1872 namen zijn zoon Herman A. Kähler en zijn jongere broer Carl Frederik Kähler de fabriek over. Het vakmanschap werd van generatie op generatie doorgegeven. Zo groeide het familiebedrijf, dat inmiddels door de vierde generatie wordt gerund, uit tot een wereldberoemde keramiek fabrikant, die samenwerkt met vele internationaal gerenommeerde (voornamelijk Deense) kunstenaars en keramisten zoals Thorvald Bindesbøll, Svend Hammershøi and Kai Nielsen. Kähler Design weet het beste werk uit hun keramische erfgoed te selecteren en het in een hedendaags licht te interpreteren. ”

Kähler Design kopen

Ook de beroemde design woonaccessoires van Kähler Design zijn heel simpel online te bestellen via Deensedingen.nl. Alle Kähler Design items in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar en hebben een levertijd van slechts 1 tot 2 werkdagen. Je hoeft dus nooit lang op je bestelling te wachten! Daarbij wordt je pakket bij besteding vanaf €45 helemaal gratis verzonden. Wat wil je nog meer? ….