Herroepingsrecht

Heel soms valt het tegen. Het is heel vervelend wanneer een product niet helemaal aan uw wensen blijkt te voldoen. Mocht dit toch het geval zijn dan kunt u, tot uiterlijk 30 dagen na de dag van ontvangst, het product aan ons retourneren. U hoeft geen reden van terugzenden te vermelden.


1. Binnen 14 werkdagen na ontvangst van het bestelde artikel laat u via e-mail, info@DeenseDingen.nl, aan ons weten dat u het door u bestelde artikel terugstuurd / herroept.
U kunt hier het herroepingsrecht formulier downloaden die u ingevuld bij het/de product[en] mee terug stuurt of aan ons zendt per email. Ook vindt u dit herroepingsrecht formulier onderaan de algemene voorwaarden.

2. Of u stuurd een e-mail naar info@DeenseDingen.nl vermeld uw naam, adres, woonplaats, het bestelnummer of factuurnummer van het product, de naam van uw bank en uw rekeningnummer waarop het aankoopbedrag mogen terug storten. Het opgeven van de naam van uw bank en uw rekeningnummer is verplicht omdat bij Deense Dingen uw bankgegevens niet altijd bekend zijn.

3. U zendt het artikel aan ons terug. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw rekening.  Het retouradres is: 
DeenseDingen.nl
Gerberastraat 8
2431 XN Noorden

4. Het artikel dat u aan ons terug stuurt is, indien mogelijk, verpakt in de originele verpakking. Het artikel is compleet, ongebruikt en onbeschadigd. Bij de retourzending is ingesloten de originele pakbon, alle eventuele documentatie die ingesloten was en de factuur of een kopie van de factuur en/of eventuele formulier herroepingsrecht

5. Retourzendingen waarvan de verzendkosten niet betaald zijn worden geweigerd.

6. Deense Dingen zal de retourzending controleren op de voorwaarden genoemd bij punt 4.

7. Deense Dingen zal uiterlijk binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terugstorten op het rekeningnummer dat u hebt opgegeven.

8. Het herroepingsrecht geldt niet indien een product speciaal gemaakt moet worden, Deense Dingen zal in dat geval eerst contact met u opnemen.