logo frk.Jensens deko.jpgFrk. Jensens Deko

Een vrij “onbekende” naam hier in Nederland maar in Denemarken zeer populair en trendy Frk.Jensens DEKO uit Kopenhagen. De collectie City map posters is een uniek design van Frk.Jensens DEKO uit Kopenhagen, in prachtige heldere Scandinavische kleuren. Alle posters zijn eigen ontwerp en worden in eigen beheer gemaakt in Kopenhagen en zijn van top kwaliteit! Hang een paar posters bij elkaar voor je eigen unieke sfeer! Leuk in de woonkamer, slaapkamer of hal.
Niet alleen grote Scandinavische steden maar ook een aantal Nederlandse steden behoren tot de poster city maps collectie!
Maar Frk. Jensens Deko is ook de inspirerende motor achter de unieke Stickers DeLuxe muur- en vloerstickers. Ontworpen en gemaakt om op een snelle en gemakkelijke manier je huis in een andere sfeer te brengen, of om juist net “daar” dat ene accent te maken! De Stickers Deluxe zijn er in vele maten en kleuren en kunt u op elke gladde, schone en vlakke ondergrond plaatsen. Gemaakt van uitstekend sticker materiaal met een grote kleurechtheid waar professionele beletteringsbedrijven ook mee werken. Je kan Stickers Deluxe door het hele huis heen gebruiken. Hal, woonkamer, keuken, kinderkamer, badkamer, op vloer, muur, raam … waar je maar wilt!

Bekijk ook de complete collectie posters en stickers van Frk.Jensens Deko. Fantasie kent geen grenzen!
DeenseDingen.nl heeft het unieke alleenrecht als verkooppunt in Nederland, zo weet je zeker dat je iets zeer speciaals in huis haalt!

.

 
Frk Jensens Deko Poster City Map Leiden C 70x50cm
39.50
€ 25,00
Frk Jensens Deko Poster City Map Amsterdam C 70x50cm
39.50
€ 25,00
Frk Jensens Deko Poster Citymap Arnhem C 70x50cm
39.50
€ 25,00
Frk Jensens Deko City Map Poster Den Bosch C 70x50cm
39.50
€ 25,00
Poster Coffee - You Can Do It! 40x30cm
€ 24,50
Grafische Poster Hexagon One 40x30cm
€ 24,50
Grafische Poster Hexagon Two 40x30cm
€ 24,50
Grafische Poster Hexagon Three 40x30cm
€ 24,50
Frk Jensens Deco Poster Stockholm C Zweden 70x50cm
€ 39,50
Frk Jensens Deko City Map Indre København 70x50cm
€ 39,50
Frk Jensens Deko Poster City Map Oslo 50x40cm
€ 29,50
Frk Jensens Deko Poster Follow the White Rabbit 70X50cm
€ 39,50
Grafische Poster Give Peace a Change 70x50cm
€ 39,50
Frk Jensens Copenhagen poster CityMap Haarlem C 70x50cm
€ 39,50
Frk Jensens Deko Poster City Map Helsinki C Finland 70x50cm
€ 39,50
Frk Jensens Deko City Map Göteborg C Zweden 70x50cm
€ 39,50
Frk Jensens Deko City Map Aarhus Denmark 70x50cm
€ 39,50
Frk Jensens Deko City Map Svendborg Denmark 70x50cm
€ 39,50
powered by myShop.com
1 - 18

Stickers Deluxe muurstickers by Frk Jensens Deko

Soms heb je behoefte aan wat meer kleur en humor in je interieur, maar heb je geen zin in een compleet nieuwe inrichting. Op zulke momenten zijn kleurrijke en vrolijke woonaccessoires de ideale oplossing. Met de Stickers Deluxe muurstickers en  de Frk. Jensens Deko posters kun je op een makkelijke manier je interieur een oppepper geven. Je kunt kiezen uit verschillende vormen stickers zoals het spel ‘boter, kaas en eieren’, dieren en schoolborden in diverse vormen. De schoolbordstickers zijn beschrijfbaar waardoor ze ook functioneel zijn. Je kunt bijvoorbeeld een berichtje achterlaten voor een gezinslid of een leuke quote opschrijven. De Stickers Deluxe zijn geschikt voor vrijwel elke ruimte in huis. De ‘boter, kaas en eieren’ sticker doet het bijvoorbeeld goed op de eettafel in de keuken als grappig element. Speciaal voor de kinderkamer zijn de dierenstickers en de groeimeter. De schoolbord stickers zijn handig in de hal of keuken, maar kunnen ook als speelplek in de kinderslaapkamer dienen. Kinderen kunnen dan zelf iets moois tekenen of schrijven. Kortom, geef je fantasie de vrije loop en bedenk originele en leuke plekken voor deze unieke Stickers Deluxe muurstickers!

 

Stickers Deluxe kopen

Ben je nu al aan het bedenken welke sticker op welke plek het beste tot zijn recht komt? Gelukkig heb je de Stickers Deluxe zo in huis als je bij Deense Dingen bestelt! Doordat alle producten direct uit voorraad geleverd kunnen worden hoef je maar 1 of 2 werkdagen te wachten. Ook hoef je geen verzendkosten te betalen voor bestellingen vanaf €45,- binnen Nederland.