betalings-logos-small.jpg

Betalen bij DeenseDingen.nl 

iDEAL, MisterCash & PayPal

Voor de afwikkeling van het betalingsverkeer heeft DeenseDingen.nl gekozen voor betalingen via iDEAL in Nederland of via Mister Cash voor onze klanten uit België, veilig en betrouwbaar!
Ook kunt u in onze webshop betalen via PayPal.
DeenseDingen.nl maakt gebruik van SSL (Secure Socket Layer) om de elektronische transacties vanuit de webwinkel veilig te laten verlopen. Op het moment dat er in de winkelwagen van de webshop  tot transactie wordt overgegaan treedt deze beveiliging in werking. Op de webpagina kunt u dit zien aan de veranderde URL, de aanduiding http: zal in https: veranderen.

Bankoverschrijving vanuit Buitenland

Wilt u bestellen vanuit een ander land dan Nederland of België, neem dan gerust contact met ons op via info@DeenseDingen.nl. Omschrijf wat u wilt bestellen en u ontvangt van ons per mail de factuur met de verzendkosten.  Vervolgens betaald u deze factuur per bank overschrijving rechtstreeks naar ons over. Zodra de betaling op onze rekening staat versturen wij de bestelling direct naar u toe.. Gebruik bij rechtstreekse bankoverschrijving de volgende gegevens: bankrekening t.n.v. No Problem te Heemstede:  
IBAN:  NL57 INGB 0677494718    
BIC  :  INGBNL2A
Vermeld bij blokje omschrijving het bestelnummer of het factuurnummer!

Eerst zien?

Wilt u voordat u gaat bestellen en betalen de product[en] van uw keuze eerst zien en bekijken? Natuurlijk kan dat! Maar graag wel op afspraak, u bent altijd welkom. U heeft dan ook de mogelijkheid om de bestelling direct te betalen met uw bankpas bij onze mobiele pin. Stuur ons gewoon een mail info@DeenseDingen.nl met uw voorkeurs datum en tijd en telefoonnummer, wij nemen dan snel contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Alternatieve betaalmogelijkheden:

In het betaling systeem dat DeenseDingen.nl hanteert wordt uitgegaan van een volledige betaling voorafgaand aan de levering. U mag gebruik maken van uw recht om niet meer dan 50% van het totale bedrag van de overeenkomst vooraf te betalen. Het overige deel van de betaling kan dan bijvoorbeeld via een factuur of onder rembours betaald worden. Om van dit recht gebruik te kunnen maken dient u contact op te nemen met 'De web shop DeenseDingen.nl’ om hierover passende afspraken te maken. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen op 06 516 936 65  of via E-mail info@DeenseDingen.nl